• Aveți o întrebare? Sunați la 0724 919 550 ; 0720 414 960
 • str. Nuferilor, bl. B1, Parter
  Navodari, Constanta
 • E-Mail
  contact@gemard.ro
 • Program
  Luni - Vineri 09:00 - 16:00 ;
  Sâmbătă 09:00 - 14:00

Jaluzele

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale au ca destinatie protectia solara si realizeaza controlul iluminarii naturale in interior, conferind o nota de modernitate si eleganta. Sunt executate cu materiale textile si componente pentru garnise importate de la furnizori cu traditie din Italia, Franta, Belgia, Olanda si SUA. Lamelele sunt fabricate din materiale textile, din banda PVC sau din aluminiu.

Suportul lamelelor este garnisa din aluminiu prevazuta cu carucioare individuale pentru fiecare lamela care permit rotirea cu 180 grade si culisarea acestora in diverse moduri. Garnisa se poate fixa prin intermediul clemelor pe plafon sau la orice inaltime cu ajutorul consolelor. Materialele textile sunt realizate pe diverse tipuri de suporturi (bumbac, poliester, fibrade sticla, PVC, etc.) si sunt impregnate cu rasini poliuretanice care le ofera o larga varietate coloristica si proprietati antistatice.

Materialele executate pe suport din fibra de sticla poseda si proprietati ignifuge fiind recomandate si utilizate in amenajarea sediilor de institutii, birouri sau banci. Suportul din amestec PVC si poliester asigura obturarea totala a luminii realizand efectul BLACK- OUT. Lamelele textile sunt produse in categorii de latimi 127 mm iar cele din PVC si aluminiu numai cu latimea de 89 mm.

Deschiderea lamelelor poate fi realizata in diverse variante:

– deschidere laterala cand lamelele se aduna la capatul la care se face actionarea;

– deschidere laterala colt opus cand lamelele se aduna la capatul opus de la care se face actionarea;

– deschidere centrala cand lamelele se aduna de la mijloc spre ambele capete in pachete egale;

– deschidere centrala in care lamelele se aduna dinspre lateral spre mijloc;

Fiind executate intr-o larga varietate de culori si modele, jaluzelele verticale permit asortarea acestora cu orice element de mobilier sau amenajari interioare.

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu denumite si jaluzele venetiene sunt elemente traditionale de control al iluminarii in incaperi. Sunt executate din banda de aluminiu cu latimea de 25 mm sau 16 mm, eloxate, intr-o gama larga de culori normale, metalizate si sidefate.

Reglarea intensitatii luminii se poate face cu ajutorul sistemului de inclinare a lamelelor. Acestea pot fi ridicate complet sau partial prin sistemul de ridicare-blocare iar pentru montarea pe ferestre sau usi oscilo-batante sunt prevazute cu un sistem eficient de ancorare.

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt executate integral cu componente import Suedia.

Sistemele constructive in care se fabrica sunt: Standard, Privacy, ISSO

Gemard Tehnoplast

Calitatea ne reprezintă, prețul ne recomandă!
0724 919 550 sau Contact