• Aveți o întrebare? Sunați la 0724 919 550 ; 0720 414 960
 • str. Nuferilor, bl. B1, Parter
  Navodari, Constanta
 • E-Mail
  contact@gemard.ro
 • Program
  Luni - Vineri 09:00 - 16:00 ;
  Sâmbătă 09:00 - 14:00

Rulouri

Rulourile exterioare din aluminiu au un design decorativ, elegant şi foarte funcţional. Reprezintă un element important în arhitectura casei şi oferă o serie de facilităţi net superioare altor sisteme de umbrire.

Rulourile exterioare din aluminiu reprezintă soluţia ideală pentru izolarea termică, fonică, solară, cu important rol antiefracţie. Sunt potrivite atât pentru construcţiile noi, cât şi pentru cele deja existente.

Se pot monta pe orice tip de tâmplărie.

De asemenea, aduc un plus de confort prin protecţia oferită împotriva oricăror agenţi externi distructivi (soare puternic, furtuni, viscol etc.). Ca şi sistem, rulourile exterioare sunt compuse din ghidaje pe care culisează lamelele din aluminiu rulate pe un ax fixat într-o casetă.

În ultima vreme, rulourile exterioare au devenit din ce în ce mai căutate datorită proprietăților lor numeroase, însă și datorită rolului estetic. Cele mai căutate sunt rulourile exterioare aplicate. Acestea se instalează după ce tâmplăria este montată deja. Sunt aplicate pe tâmplăria existența, direct pe rama geamului sau pe pereții exteriori deasupra ferestrei. Nu dăunează în niciun fel tâmplăriei sau pereților exteriori.

Gemard Tehnoplast

Calitatea ne reprezintă, prețul ne recomandă!
0724 919 550 sau Contact